Pelasta apinat kertolaskuilla

15.08.2013

Suomalaiset yritykset ovat mukana tuomassa uuden teknologian mahdollisuuksia oppijan käyttöön. Oppimispeliyritysten huipuksi tähtäävä 10monkeys julkaisi heinäkuussa uuden kertolaskusovelluksen 10monkeys Multiplication, joka tarjoaa pelillistä oppimista 6-10-vuotiaille.

Suomalaisyritys 10monkeys on tehnyt verkko-oppimisympäristöllään ja uudella 10monkeys Multiplication-mobiilisovelluksellaan vahvan sisääntulon toiminnallisen matematiikan oppimispelimarkkinoille. Yritys ei tingi pedagogisesta laadusta, vaan pyrkii hyödyntämään suomalaista tutkimusta ja koulutuksen erikoisosaamista edistääkseen matematiikan oppimista teknologian avulla.

”Pelimme tekevät oppimisesta hauskaa ja tehokasta. Viihdepelien lisäksi suomalaisilla on paljon annettavaa oppimispeleissä ja tällä sektorilla kansainväliset mahdollisuudet ovat rajattomat”, kertoo 10monkeys.com:n toimitusjohtaja Katri Björklund yhtiön julkaisemassa tiedotteessa.

Heinäkuussa julkaistu älypuhelinsovellus 10monkeys Multiplication-kertolaskupeli on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Pelin tavoitteena on pelastaa vangittuja apinoita vastaamalla oikein kertolaskuihin. Peli antaa palautetta positiivisten mielikuvien kautta. Kertotaulut tulevat tutuiksi ja itsensä kokeminen apinaystäviä pelastavaksi sankariksi motivoi lasta laskemaan.

Lisätietoja: Katri Björklund, katri 10monkeys.com

www.10monkeys.com/fi