Welcome

Chemistry education centre, Kemma is a part of national LUMA-centre The main objectives of Kemma are to support in-service and pre-service chemistry teachers in increasing the standard of learning and competence in chemistry, and also to develop chemistry education and chemistry education research, keeping in mind the need to increase the interest towards the subject itself.

News

Marianne Juntunen haluaa turvata maailman tulevaisuuden luonnontieteiden avulla

23.09.2016

LUMA-keskus Suomi palkitsi kesäkuussa 2016 Vuoden LUMA-toimijoita. Esittelemme nyt yhden palkituista. Marianne Juntunen on ansiokkaasti edistänyt kestävää kehitystä ja sen mukaisten elintapojen omaksumista sekä nuorten että opettajien keskuudessa jo vuosien ajan ympäri Suomen.

Lue lisää »

StarT opettajan silmin: oppimisen iloa ja tukea OPS:iin

01.09.2016

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi koko Suomessa käynnistettävään yhteisöllisyyttä ja monialaisuutta tukevaan StarT-hankkeeseen on ilmoittautunut mukaan jo 200 oppimisyhteisöä. Etenkin StarTin vahvaa OPS-yhteyttä arvostetaan laajasti ilmoittautuneiden keskuudessa. Myös muita sen tarjoamia mahdollisuuksia kiitellään. Lue lisää, mitä mukaan ilmoittautuneet ajattelevat!

Lue lisää »

Uusia vinkkejä kemian opetukseen LUMAT-lehden uusimmasta numerosta

31.08.2016

LUMAT: Luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetuksen tutkimus ja käytäntö –lehden uusin numero on ilmestynyt! Lehden B-osassa julkaistu teemanumero 1/2016 sisältää e-oppaita uudistuneiden kemian perus- ja lukio-opetuksen opetussuunnitelmien tueksi.

Lue lisää »

«