Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kestävän kehityksen viikko

26.9.20222.10.2022

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every year that begins at 00:00 on day 26 of syyskuu, repeating until 2.10.2022

Euroopan kestävän kehityksen viikko on vuosittainen, koko Euroopan laajuinen aloite, joka kannustaa kestävän kehityksen tekoihin, tapahtumiin ja projekteihin.

Viikkoon voi osallistua suunnittelemalla ja toteuttamalla tapahtuman, hankkeen tai toimintaa, joka edistää kestävää kehitystä. Mukaan toivotaan oppilaitoksia, viranomaisia, tutkimuslaitoksia, museoita, säätiöitä, järjestöjä, yrityksiä ja yksityisiä kansalaisia. Mukaan voi rekisteröityä kestävän kehityksen viikon verkkosivuilla. Oman tapahtuman rekisteröiminen lisää tapahtuman näkyvyyttä.

Teemaviikko on myös erinomainen tilaisuus tehdä oma kestävän kehityksen toimenpidesitoumus, viestiä jo tehdystä sitoumuksesta sekä haastaa muita tahoja mukaan. Konkreettiset toimenpidesitoumukset luovat kestävää kehitystä arjessa edistäviä käytäntöjä. Sitoumuksen voi antaa esimerkiksi yritys, järjestö, koulu, hallinnon organisaatio tai yksityishenkilö.

Viikosta järjestetään kampanja sosiaalisessa mediassa. Tule mukaan ja someta sitoumuksestasi, tapahtumastasi tai hankkeestasi aihetunnisteella #ESDW.

Tiedot

Alkaa:
26.9.2022
Loppuu:
2.10.2022
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.esdw.eu/country/finland/

Tapahtumapaikka

Eurooppa