Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LUMA-päivät 2023 yhteistyössä ULOS-UT-OUT-tapahtuman kanssa

13.6.202315.6.2023

LUMA-päivät 2023 järjestetään ULOS-UT-OUT-tapahtuman yhteydessä. Opettajia osallistumassa aikaisempaan ULOS-UT-OUT-tapahtumaan.

Kesällä 2023 LUMA-päivät ottavat uuden muodon, kun ne Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskuksen luotsaamana yhdistävät voimansa Suomen suurimman ulkona oppimisen tapahtuman, ULOS-UT-OUT 2023, kanssa. Tapahtuman teemana on Siltoja rakentamassa – yhdessä tulevaisuuteen.

Tapahtuma järjestetään Nurmeksessa 13.–15.6.2023. LUMA-keskus Suomi -verkosto toimii yhtenä tapahtuman tuottajista järjestäen useita LUMA-aineiden opetukseen keskittyviä työpajoja, jotka on suunnattu erityisesti aineenopettajille. Tapahtumassa on tarjolla runsaasti myös alakoulun opettajille suunnattua ohjelmaa.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta päivitetään tälle verkkosivulle kevään 2023 aikana.

Tapahtuman ohjelma järjestetään lähtökohtaisesti ulkona. Kaikille osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus majoittua ulkona koko tapahtuman ajan. Työpajojen lisäksi ohjelmassa on muun muassa linturetki, iltanuotioita, saunomista ja luentoja. Laajasta ohjelmatarjonnasta ja palveluista johtuen tapahtumassa on osallistumismaksu. Tule kanssamme tapaamaan kollegoita ja oppimaan uutta taatusti elämyksellisessä ympäristössä!

Tälle sivulle tullaan päivittämään tarkemmat tiedot verkostomme järjestämästä ohjelmasta.

Missä: Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä Nurmeksessa

Milloin: 13.-15.6.2023

Kenelle: LUMA-aineita opettaville varhaiskasvatuksesta yliopistoihin, opettajaksi opiskeleville, opettajankouluttajille ja kaikille ulkona oppimisesta kiinnostuneille

Hinta: Tapahtumaan on osallistumismaksu. Osallistumiskustannukset riippuvat valitsemastasi majoituksesta. Tarkemmat hinnat julkaistaan syksyllä 2022.

UUO2023 tapahtuman muita tuottajia ovat Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitto ry, Suomen nuorisokeskusyhdistys ry, Suomen Metsäyhdistys ry, Natur och Miljö, Finlands Svenska Idrott rf, Suomen Ympäristöopisto SYKLI , WWF Suomi, Tiedekeskus Pilke / Metsähallitus.

Kaikki osallistujat saavat LUMA-päivistä osallistujatodistuksen. Sinun kannattaa selvittää koulussasi, hyväksytäänkö osallistuminen VESO-koulutukseksi.

Lue lisää ULOS-UT-OUT tapahtumasta: https://ulosutout.fi/fi  

Kuvaaja: Vilma Issakainen / Suomen metsäyhdistys

Tiedot

Alkaa:
13.6.2023
Loppuu:
15.6.2023
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.luma.fi/luma-paivat/

Järjestäjä

LUMA-keskus Suomi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä
Lomatie 12
Nurmes, 75500
+ Google Map