Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LUMATIKKA-koulutus: Crystal Flowers in Halls of Mirrors

8.1. klo 15:0012.4. klo 18:00

Ilmainen

Kurssi järjestetään osana Aalto yliopiston Matematiikan ja systeemitieteiden laitoksen opintoja. Ei vaadi taustatietoja alalta. Opetus ja materiaalit kurssilla ovat englanniksi. Kurssille voidaan ottaa 10 osallistujaa LUMATIKKA-ohjelmasta.

Kuvaus

During the course, participant groups will build a prominent mathematically themed art exhibition targeted to a wide audience in collaboration with EMMA – Espoo Museum of Modern Art. Through the art projects, participants deepen their understanding of various geometric and topological phenomena, and find new interpretations of them. This transdisciplinary course integrates mathematics with visual arts, design and architecture.

Lisätietoja kurssin sisällöstä Aalto-yliopiston kurssisivuilla.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu varhaiskasvattajille, luokanopettajille, matematiikan aineenopettajille kaikilla asteilla samoin kuin kuvataide- ja käsityökasvattajille. Ihanteellisinta on, jos kurssille osallistuu tiede ja taideaineiden opettajia, joilla on mahdollisuus ideoida yhteistyötä omassa koulussaan.

Tavoitteet

Saat opetukseesi ideoita viimeisimpään matematiikan tutkimukseen perustuen, saat valmiuksia integroida matematiikkaa, kuvataidetta ja käsitöitä monialaiseen ilmiölähtöiseen opetukseen.

Kuva: Kirsi Peltonen
Toteutustapa ja laajuus

Kurssin laajuus 10 op; yksi opintopiste vastaa noin 27 tuntia opiskelua. Kurssista on myös mahdollista suorittaa pienempiä osia.

Kurssi koostuu seuraavista elementeistä:

> 24 luentoa Aalto-yliopiston tiloissa Otaniemessä
> näyttelykohteen kanssa suunnittelu ja rakentaminen Espoon Kulttuurikeskuksessa yhteistyössä EMMAn kanssa sekä kurssitehtävät ja niistä raportointi

Katso kurssin tarkempi aikataulu ja ilmoittaudu mukaan LUMATIKKA-verkkosivulla!

Tiedot

Alkaa:
8.1. klo 15:00
Loppuu:
12.4. klo 18:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://lumatikka.luma.fi/rakenne/valinnainen-osio/crystal-flowers/

Tapahtumapaikka

Aalto-yliopisto, Otaniemen kampus
Espoo, Suomi

Järjestäjä

LUMATIKKA
Sähköposti:
info@lumatikka.luma.fi
Kotisivu:
lumatikka.luma.fi