Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Ammatillisen koulutuksen matikkaa opiskelijakeskeisesti (6 op)

31.8.29.11.

Ilmainen
matemaattisia muotoja

Ammatillisen koulutuksen matematiikan aineenopettajille, erityisopettajille ja ammatillisille opettajille suunnatulla kurssilla osallistujat saavat työkaluja matematiikan opetuksen eriyttämiseen ja monen tasoisten oppijoiden osaamisen vahvistamiseen. Osallistujille tarjotaan uusia näkökulmia ja ideoita keskeisten matematiikan sisältöjen havainnollistamiseen sekä matematiikan integroinnista opiskelijan omaan ammattialaan. Tavoitteena on, että osallistujat oppivat hyödyntämään digitaalisia työvälineitä ja ohjelmistoja entistä monipuolisemmin matematiikan opetuksessa.

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 31.8.2020. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi tai yhteisessä tavoiteaikataulussa. Palauta kurssisuorituksesi viimeistään 29.11.2020 saadaksesi todistuksen. Ilmoittaudu verkko-opintoihin 30.8.2020 mennessä!

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/ammatillinen-koulutus/ & info@lumatikka.luma.fi
Ilmottautumislomake: https://www.lyyti.fi/reg/LUMATIKKA_verkkokurssit_syksy2020

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.