Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Ammatillisen koulutuksen matikkaa opiskelijakeskeisesti (6 op)

30.8.28.11.

Vapaa
Matemaattisia muotoja.

Ammatillisen koulutuksen matematiikan aineenopettajille, erityisopettajille ja ammatillisille opettajille suunnatulla kurssilla osallistujat saavat työkaluja matematiikan opetuksen eriyttämiseen ja monen tasoisten oppijoiden osaamisen vahvistamiseen. Osallistujille tarjotaan uusia näkökulmia ja ideoita keskeisten matematiikan sisältöjen havainnollistamiseen sekä matematiikan integroinnista opiskelijan omaan ammattialaan. Tavoitteena on, että osallistujat oppivat hyödyntämään digitaalisia työvälineitä ja ohjelmistoja entistä monipuolisemmin matematiikan opetuksessa.

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 30.8.2021. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi tai yhteisessä tavoiteaikataulussa. Palauta kurssisuorituksesi viimeistään 28.11.2021 saadaksesi todistuksen. Kursseille voi ilmoittautua ennakkoon 23.4.-23.8.2021 ilmoittautumissivun kautta. Ennakkoon ilmoittautuneet saavat ohjeet kurssialueelle liittymiseen noin viikkoa ennen kurssien alkamista.

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/ammatillinen-koulutus/ & info@lumatikka.luma.fi

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.