Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Lukiomatikkaa opiskelijakeskeisesti ja mielekkäästi (6 op)

31.8.29.11.

Ilmainen
matemaattisia symboleita ja muotoja

Lukion matematiikan aineenopettajille ja erityisopettajille suunnatulla kurssilla tavoitteena on, että osallistuja tuntee matematiikan prosessitavoitteiden sisällöt ja ymmärtää niiden merkityksen lukiomatematiikan oppimistavoitteina. Osallistujille tarjotaan laajasti erilaisia keinoja tukea matematiikan osaamisen kehittymistä ja myönteistä suhtautumista matematiikkaan kielentämisen, yhteisöllisyyden, eri esitysmuotojen, todistamistyyppisen ajattelun, ohjelmoinnillisen ajattelun ja arvioinnin keinoin. Kurssin käytyään osallistuja hahmottaa matematiikan merkityksen yhteiskunnallisessa ja historiallisessa kontekstissa sekä ymmärtää yhteiskunnassa tapahtuvan kehityksen vaikutuksen koulumatematiikkaan.

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 31.8.2020. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi tai yhteisessä tavoiteaikataulussa. Palauta kurssisuorituksesi viimeistään 29.11.2020 saadaksesi todistuksen. Ilmoittaudu verkko-opintoihin 30.8.2020 mennessä!

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/lukio/ & info@lumatikka.luma.fi
Ilmottautumislomake: https://www.lyyti.fi/reg/LUMATIKKA_verkkokurssit_syksy2020

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.