Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Luokkien 1-6 matikkaa oppilaslähtöisesti ja toiminnallisesti (6 op)

31.8.29.11.

Ilmainen
matemaattisia symboleita ja muotoja, ajatuskuplia

Luokanopettajille sekä alakoulun erityis- ja aineenopettajille suunnatulla kurssilla tutustutaan matemaattisen ajattelun kielentämiseen neljän kielen mallin avulla ja toiminnallisuuden keskeiseen roolin matematiikan käsitteiden oppimisessa. Osallistujat saavat useita konkreettisia tapoja toteuttaa toiminnallista matematiikan opetusta sekä keinoja tukea matematiikan oppimista ja myönteistä suhtautumista matematiikkaan kannustavan arvioinnin, yhteisöllisen tiedonrakentelun ja ongelmanratkaisun kautta.

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 31.8.2020. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi tai yhteisessä tavoiteaikataulussa. Palauta kurssisuorituksesi viimeistään 29.11.2020 saadaksesi todistuksen. Ilmoittaudu verkko-opintoihin 30.8.2020 mennessä!

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/luokat-1-6/ & info@lumatikka.luma.fi
Ilmottautumislomake: https://www.lyyti.fi/ATIKKA_verkkokurssit_syksy2020reg/LUM

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.