Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Luokkien 7-9 matikkaa oppilaslähtöisesti ja toiminnallisesti (6 op)

11.1.18.4.

Vapaa
matemaattisia symboleita ja muotoja, ajatuskuplia

Yläkoulun matematiikan aineenopettajille ja erityisopettajille suunnatulla kurssilla osallistujille tarjotaan monipuolisesti keinoja tukea oppilaiden käsitteellisen ja menetelmällisen osaamisen kehittymistä ja myönteistä suhtautumista matematiikkaan toiminnallisuuden, yhteisöllisen tiedonrakentelun ja ajattelun kielentämisen keinoin. Osallistuja tutustutaan ongelmanratkaisun, mallintamisen ja ohjelmoinnillisen ajattelun rooliin koulumatematiikassa. Tavoitteena on, että osallistuja hahmottaa koulumatematiikan roolin yhteiskunnallisessa ja historiallisessa kontekstissa sekä ymmärtää arvioinnin merkityksen oppimisen ohjaamisessa ja tukemisessa.

Kurssin oppimisympäristö on avautunut 11.1.2021. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi tai yhteisessä tavoiteaikataulussa. Palauta kurssisuorituksesi 18.4.2021 mennessä saadaksesi todistuksen. Aloita verkko-opinnot nyt!

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/luokat-7-9/ & info@lumatikka.luma.fi
Kurssin oppimisympäristöön: https://mooc.helsinki.fi/course/view.php?id=410

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.