Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Matematiikan polulla varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle (3 op)

31.8.29.11.

Ilmainen

Kaikkien koulutusasteiden opettajille yhteinen koulutusosa avaa LUMATIKKA-verkkokoulutusten sarjan. Kurssilla rakennamme ymmärrystä matemaattisten taitojen kehittymisestä jatkumona varhaislapsuudesta aikuisuuteen saakka ja luomme vuoropuhelua eri asteiden opettajien välille. Käymme läpi keinoja matemaattisten oppimisvaikeuksien tukemiseen ja ongelmaratkaisutaitojen opettamiseen.

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 31.8.2020. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa aikataulussasi. Palauta kurssisuorituksesi viimeistään 29.11.2020 mennessä saadaksesi todistuksen. Ilmottaudu verkko-opintoihin 30.8.2020 mennessä!

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/kaikille-yhteinen-osio/ & info@lumatikka.luma.fi
Ilmottautumislinkki: https://www.lyyti.fi/reg/LUMATIKKA_verkkokurssit_syksy2020

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.