Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Matematiikka ja taide (2 op)

31.8.29.11.

Ilmainen
origameja (kuvituskuva)

Taiteen ja matematiikan yhtymäkohtiin johdatteleva kurssi on osa LUMATIKKA-koulutusten valinnaista osaa, jossa voit koota itseäsi kiinnostavan kuuden opintopisteen kokonaisuuden. Kurssilla esitellään monipuolisesti matematiikan ja taiteen yhteyksiä. Kurssin rikkaasta ideapankista voit ammentaa uusia ideoita esimerkiksi kuvataidetta, käsitöitä ja matematiikkaa yhdisteleviin monialaisiin oppimiskokonaisuuksiin. Tule kurssille viihtymään kappaleiden rakentelun, pintojen virkkaamisen, laatoitusten värittämisen, fraktaalien tuottamisen ja solmujen somimisen parissa.

Kurssin oppimisympäristö aukeaa 31.8.2020. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa tahdissa. Palauta kurssisuorituksesi viimeistään 29.11.2020 mennessä saadaksesi todistuksen. Ilmoittaudu verkko-opintoihin 30.8.2020 mennessä!

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/matematiikka-ja-taide/ & info@lumatikka.luma.fi
Ilmottautumislomake: https://www.lyyti.fi/reg/LUMATIKKA_verkkokurssit_syksy2020

LUMATIKKA-logo

LUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.

Järjestäjä

LUMATIKKA
Sähköposti:
info@lumatikka.luma.fi
Kotisivu:
https://lumatikka.luma.fi