Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Matematiikkaa kehollisesti ja liikkuen (2 op)

22.8.202213.11.2022

Ilmainen
Ihmisiä eri asennoissa, matemaattisia muotoja.

Keholliseen ja liikkuvaan matematiikan opetukseen johdatteleva kurssi on osa LUMATIKKA-koulutusten valinnaista osaa, jossa voit koota itseäsi kiinnostavan kuuden opintopisteen eli kolmen valinnaiskurssin kokonaisuuden. Kehollisuudella, liikkumisella ja ulkoilulla voidaan tuoda matematiikan tunneille lisää innostusta ja motivaatiota sekä kokonaan uusia näkökulmia keskeisiin opintosuunnitelman teemoihin. Tanssin ja kehollisen kokemuksen kautta avautuu myös paljon mahdollisuuksia matematiikassa tärkeään luovuuteen sekä tuttujen matemaattisten käsitteiden katsomiseen uusista näkökulmista. Matematiikka hahmottuu syvällisemmin, kun keho ja mieli toimivat yhdessä. Kurssi antaa ideoita ja toimintamalleja toiminnallisiin matematiikan tuntien suunnitteluun ja toteuttamiseen eri oppimisympäristöissä – oppeja pääsee kurssin puitteissa myös ammentamaan heti  käytännössä oman opetuskokeilun laatimisen yhteydessä!

Syksyn viimeiset ohjattuna toteutettavat verkko-opinnot MOOC-alustalla ovat alkaneet 22.8.2022. Kurssin verkko-oppimisympäristö on avautunut osallistujille viikkoa aiemmin orientaatioviikon alkaessa 15.8. Kurssisuoritukset tulee olla palautettuna 13.11. mennessä. Voit aloittaa kurssin verkko-opinnot tuolla välillä milloin tahansa ja edetä joko omassa tahdissa tai yhteisessä, joustavassa aikataulussa.

Syksyn 2022 kurssialueelle pääset tästä. Ennakkoon ilmoittautuneet ovat saaneet ohjeet kurssialueelle liittymiseen noin viikkoa ennen kurssien alkamista. Mikäli et ole ennakkoilmoittautunut kursseille, mutta olet kiinnostunut osallistumaan mukaan kauden jo alettua, katso ohjeet itserekisteröitymisestä ja kurssialueelle liittymisestä LUMATIKAN ilmoittautumissivulta.

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/matematiikkaa-liikkuen/ & info@lumatikka.luma.fi

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.

Tiedot

Alkaa:
22.8.2022
Loppuu:
13.11.2022
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://lumatikka.luma.fi/matematiikkaa-liikkuen/