Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LUMATIKKA-verkkotäydennyskoulutus: Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen matikkaa lapsilähtöisesti (6 op)

11.1.18.4.

Vapaa
Lela ja Niksu -hahmot

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajille ja sosionomeille suunnatulla kurssilla tutustutaan varhaiskasvatukseen kuuluviin matemaattisiin sisältöihin, kuten suhteisiin, mittaamiseen, tilastointiin ja ohjelmointiin. Matematiikkaa eheytetään liikuntaan ja ympäristökasvatukseen sekä esitellään lapsen ajattelu kehitykseen ja opetussuunnitelmiin pohjautuen. Kurssilla käydään läpi matematiikan opettamisen ikäkausipedagogiikkaa sekä matematiikan oppimisen tukemista. Kurssin tavoitteena on antaa työkaluja lapsilähtöiseen, ilmiöpohjaiseen ja havainnollistavaan matematiikan perustaitojen opetukseen päiväkodin arjessa.

Kurssin oppimisympäristö on avautunut 11.1.2021. Kurssin verkko-opinnot voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi tai yhteisessä tavoiteaikataulussa. Palauta kurssisuorituksesi viimeistään 18.4.2021 saadaksesi todistuksen. Aloita verkko-opinnot nyt!

Lisätiedot: https://lumatikka.luma.fi/varhaiskasvatus/ & info@lumatikka.luma.fi
Kurssin oppimisympäristöön: https://mooc.helsinki.fi/course/view.php?id=292

LUMATIKKA-logoLUMATIKKA – kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja täysin verkon välityksellä. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.