Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ohjelmointia Scratch-ohjelmalla ja 3D-tulostuksen perusteet -verkkokurssit

19.10.202212.6.2023

1-op verkkokurssit Ohjelmointia Scratch-ohjelmalla ja 3D-tulostuksen perusteet

Opettajaopiskelija! Puuttuuko valinnaisista opinnoistasi muutama opintopiste? Haluaisitko oppia graafisen ohjelmoinnin alkeet Scratch-ohjelmalla tai tutustua 3D-tulostuksen perusteisiin sekä 3D-mallintamiseen Tinkercad-ohjelman avulla? Oppeja voit hyödyntää tulevassa työssäsi opettajana.

Vaasan yliopiston avoin yliopisto ja LUMA-keskus Pohjanmaa järjestävät syksyllä 2022 kaikille avoimet maksuttomat 1 opintopisteen verkkokurssit Scratch-ohjelmoinnista ja 3D-tulostuksesta. Kurssit kuuluvat Vaasan yliopiston tutkinto-ohjelmaan eli voit liittää ne omiin opintoihisi.

Verkkokurssit ovat auki 5.9.2022 – 12.6.2023 ja voit suorittaa ne joustavasti omalla ajallasi.

Kurssilla Ohjelmointia Scratch-ohjelmalla (1 op) opit 8-16-vuotiaille suunnatun Scratch-ohjelman ja graafisen ohjelmoinnin alkeet hauskoja harjoituksia tekemällä. Kurssin pienen projektityön kautta pääset kiinni omaan ohjelmointiin.

Kurssilla 3D-tulostuksen perusteet (1 op) tutustut lisäävän valmistuksen tekniikoihin ja 3D-tulostusprosessin vaiheisiin mallin suunnittelusta tulosteen viimeistelyyn. Projektityössä pääset suunnittelemaan oman tuotteen ilmaisella Tinkercad-mallinnusohjelmalla.

Scratch-kurssista sanottua:
”Kurssi oli hyvin toteutettu ja siinä oli sopivasti työtä opintopisteisiin nähden. Ohjeet oli esitetty selkeästi ja niitä oli helppo ymmärtää. Itse koodaaminen oli todella mukavaa ja pidin siitä, että lopputyöhön oli annettu melko vapaat kädet. Kaiken kaikkiaan hyvä kurssi, jota voin kyllä suositella.”

Tapahtumapaikka

Verkossa

Järjestäjä

LUMA-keskus Pohjanmaa
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto