Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SciFest 2019

29.8.201931.8.2019

Vuosittainen SciFest Joensuu -tiedefestivaali siirtyy 12 tapahtumavuoden jälkeen Joensuu Areenalta Botanian tapahtumapuutarhaan. Muutoksella halutaan ennen kaikkea monipuolistaa SciFestin ohjelmaa sekä tarjota niin osallistujille kuin pajanpitäjillekin uudenlaisia elämyksiä ainutlaatuisessa kasvitieteellisen puutarhan ympäristössä. Botanialle siirtymisen yhteydessä myös SciFestin ajankohta siirtyy totutusta huhti–toukokuusta elokuun loppuun.

SciFest 2019 järjestetään 29.–31.8.2019. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Joensuun Tiedeseura ry sekä Itä-Suomen yliopisto yhteistyössä Joensuun kaupungin ja Botania Oy:n kanssa.

SciFest on ennen kaikkea tiedekasvatustapahtuma. Tiedekasvatuksen tavoitteena on luoda varhaiskasvatuksesta alkaen puitteita ihmettelylle, uteliasuudelle, kokeiluille, tekemiselle ja testaamiselle. Tiedetapahtuma, joka kokoaa päiväkotien lapset, esioppilaat, koululaiset, opiskelijat, tutkijat, akateemiset toimijat, perheet ja yrityselämän edustajat tiedekasvatuksen äärelle, on osoittautunut erittäin innostavaksi ja kehittyväksi konseptiksi. Botania SciFestin ympäristönä tarjoaa hienot puitteet kehittää tiedekasvatustapahtumaa ja tiedekasvatusta uudesta näkökulmasta.

Tiedot

Alkaa:
29.8.2019
Loppuu:
31.8.2019
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.scifest.fi/

Järjestäjä

Joensuun Tiedeseura ry
Sähköposti:
info@tiedeseura.fi
Kotisivu:
http://www.tiedeseura.fi/

Tapahtumapaikka

Joensuu
Suomi + Google Map