Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampereen lasten akatemia: Mitä on rohkeus?

26.1. klo 11:0012:00

Tunnet varmaan jonkun, joka on opiskellut yliopistossa. Ehkä opettajasi, vanhempasi tai lääkäri, jonka vastaanotolla olet käynyt? Yliopisto on kuin koulu aikuisille. Tampereen lasten akatemiassa on luentoja kiinnostavista aiheista, viisaita opettajia ja professoreja, luentosali ja luennoista saatava opintokirja. Aivan niin kuin oikeassa yliopistossa! Lasten akatemian tarkoituksena on innostaa Sinua kyselemään, ottamaan selvää ja tutkimaan. Lasten akatemiassa voit opiskella, jos olet 7-10 -vuotias. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua. Luennot on tarkoitettu lapsille, tarvittaessa myös avustajat ovat tervetulleita.

 

Lasten akatemia vierailee Tieteen päivillä Tampere-talossa la 26.1. – professori Kaija Puura kertoo, mitä on rohkeus

Mitä on rohkeus ja mitä tarkoittaa olla uhkarohkea? Voiko rohkeutta olla ilman pelkoa? Missä pelko aivoissa syntyy ja miksi? Lastenpsykiatrian professori Kaija Puura tutkii lasten tunne-elämän kehitystä ja kertoo luennossaan ihmisen pelkojen ja rohkeuden tarkoituksesta sekä yksilön että ihmiskunnan kannalta.

Tilaisuus on avoin ja maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

 

Lisätietoja: https://sites.tuni.fi/tieteenpaivat/lasten-akatemia/, Tampereen LUMATE-keskus, koordinaattori Laura Salkonen, laura.salkonen(at)tuni.fi, puh. 050 4479 335

Lasten akatemian tekevät Sinulle yhteistyössä

  • Tampereen yliopisto
  • Tampereen LUMATE-keskus
  • Tampereen kaupungin kulttuuri- ja taideyksikkö

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.
Aika:
11:00 – 12:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sites.tuni.fi/tieteenpaivat/lasten-akatemia/

Tapahtumapaikka

Tampere-talo
Yliopistonkatu 55
Tampere, 33100 Suomi
+ Google Map