Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tekniikan päivät Oulussa

24.11.201725.11.2017

Tekniikan päivät tarjoaa Oulussa perjantaina 24.11. ohjelmaa sekä koululaisryhmille että yrityksille ja tutkimus- ja kehitystyötä tekeville. Lauantaina 25.11. järjestetään kaikille avoin Terveystori. Päivien teemana on Terveydeksi!

Yläkoululuokille suunnatuissa työpajoissa perjantaina 24.11.  Oulun yliopiston Kontinkankaan kampuksella koululaisia innostetaan hauskojen aiheiden avulla pohtimaan päivien teemaa ja kaikki pääsevät mukaan toimintaan. Työpajojen teemana on mm. tekniikka ensiavussa, mahdollistava koti ja apuvälineet kotona, miten arkipäiväisiä ilmiöitä voidaan tutkia ja lisätä turvallisuutta kotona ja työelämässä.

Yrityksille ja tutkimus- ja kehitystyötä tekeville suunnatussa ohjelmassa etsitään vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mitä tarkoittaa yksilöllistetty ja ennaltaehkäisevä terveydenhuolto? Voiko itseään mittaamalla tulla terveemmäksi? Miten tekoälyä voidaan hyödyntää terveydenhoidossa? Millaisia teknologisia ratkaisuja terveydenhuollon käytössä voi olla 2030-luvulla?

Lauantaina 25.11.2017 järjestetään Kauppakeskus Valkeassa Terveystori, jolla pääset tutustumaan terveysteknologian uusimpiin innovaatioihin. Asiantuntijoiden johdattelemana kuulet, mitä terveysteknologia mahdollistaa vuonna 2030. Pääset kokeilemaan terveyttä ja hyvinvointia edistäviä laitteita ja sovelluksia toiminnallisissa esittelypisteissä ja työpajoissa. Paneelikeskustelua seuraamalla saat monipuolisen kuvan terveysteknologian vaikutuksista kuluttajan ja potilaan arkeen nyt ja tulevaisuudessa.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
24.11.2017
Loppuu:
25.11.2017
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
http://tekniikanpaivat.fi/oulu/

Tapahtumapaikka

Oulun yliopisto, Kontinkankaan kampus
Aapistie 5
Oulu, 90220 Suomi
+ Google Map