Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiede-, teknologia- ja työelämäpäivät Joensuussa

10.12.2018 klo 09:0014:00

Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskus järjestää maanantaina 10.12.2018 klo 9:00-14:00 Tiede-, teknologia- ja työelämäpäivät luonnontieteistä kiinnostuneille yhdeksäsluokkalaisille, lukiolaisille, ja heidän opettajilleen ja opinto-ohjaajilleen Itä-Suomen yliopiston Joensuun kampuksella. Päivän tarkoituksena on tuoda uravalintoja suunnitteleville oppilaille ja opiskelijoille tietämystä erityisesti luonnontieteellisestä koulutuksesta ja siihen liittyvästä yritystoiminnasta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan ja Historia- ja maantieteiden laitoksen kanssa.

Aamun osuus (9:00-12:00) järjestetään Aurora-rakennuksen salissa AU100, jolloin paikalla on innostavia puhujia ainakin Valiolta, CGI:ltä, Arbonautilta ja Luonnovarakeskukselta (LUKE). Esityksissä syvennytään erityisesti työssä vaadittaviin taitoihin sekä erilaisiin työtehtäviin ja työelämän realiteetteihin. Aikaa varataan myös oppilaiden ja opettajien mahdollisille kysymyksille. Opettajat voitte lähettää kysymyksiä myös ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta, jolloin puhujia pyydetään kertomaan myös näistä asioista esityksissään.

Päivän ohjelmaan sisältyy lisäksi vierailut ainelaitoksilla (fysiikka+matematiikka, kemia, metsätieteet, biologia, tietojenkäsittelytieteet ja maantieteet), jotka toteutetaan iltapäivällä omakustanteisen lounastauon jälkeen. Päivän ohjelma päätyy viimeistään klo 14.

Tarkka ohjelma julkaistaan tapahtuman internetsivulla hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Ilmoittautuminen päiville on auki osoitteessa https://elomake.uef.fi/lomakkeet/21329/lomake.html. Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
10.12.2018
Aika:
09:00 – 14:00
Kotisivu:
https://luma.uef.fi/koulutukset-ja-tapahtumat/tapahtumat/tiede-ja-tyoelamapaivat/

Tapahtumapaikka

Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus
Yliopistokatu 7
Joensuu, 80101 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.uef.fi/fi/web/luma