Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalinen tiedekerho StarT GoEdu!

26.10.201730.11.2017

Virtuaalinen tiedekerho StarT GoEdu! innostaa havainnoimaan ympäristöä ja tekemään omia tutkimuksia. Virtuaalikerhon tehtävät on suunnattu 3.-7.-luokkalaisille, mutta myös muun ikäiset voivat osallistua kerhotoimintaan. Kerho on osa StarTia.

Syksyn 2017 kerhossa aiheena ovat StarTista tutut teemat mm. matematiikka ympärillämme, hyvinvointi ja terveys sekä tähdet ja avaruus. Kerhossa rakennamme pienoismalleja, teemme tutkimusmatkan roskakoriin sekä ohjelmoimme oman pelin. Jokaisella kerhokerralla annetaan ohjeet oman tutkimuksen tekemiseen. Tutkimuksen toteutuksen ja laajuuden saa valita itse. Tervetuloa mukaan!

Kerhon toteutus

Virtuaalikerho kestää kuusi viikkoa (viikot 43-48). Kerhon ollessa käynnissä kerhosivustolla julkaistaan torstaisin uusi kerhovideo. Kerhoon osallistutaan katsomalla kerhovideoita ja tutkimalla lähiympäristön ilmiöitä. Halutessaan ja huoltajan avustuksella omista tutkimuksista voi raportoida Instagramissa hashtageilla #startluma ja #startgoedu.

Yhdessä kavereiden kanssa voitte myös osallistua omilla tutkimuksillanne StarT-kaudelle 2017-2018! Tarkemmat osallistumisohjeet ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta http://start.luma.fi/.

Osallistuminen

Kerhoon osallistuminen on maksutonta. Kerhosivu löytyy täältä.

Tilaa muistutusviesti kerhon alkamisesta tästä.

Lisätiedot

Tiedustelut ja yhteydenotot: Helsingin yliopiston LumA-tiedekasvatuskeskus, matematiikan tiedekasvatuksen koordinaattori Jenni Räsänen, jenni.j.rasanen@helsinki.fi / 02 941 51544, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto.

Tiedot

Alkaa:
26.10.2017
Loppuu:
30.11.2017
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
http://start.luma.fi/

Tapahtumapaikka

Verkossa

Järjestäjä

Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus
Sähköposti:
tiedekasvatus@helsinki.fi
Kotisivu:
http://www.helsinki.fi/tiedekasvatus