Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yläkouluikäisten nuorten tiedeleiri Konneveden tutkimusasemalla

19.6.2017 klo 12:0021.6.2017 klo 14:00

Jyväskylän yliopiston kemian laitos järjestää yhteistyössä LUMA-KS:n kanssa 7.-9. luokan käyneille nuorille tarkoitetun tiedeleirin Jyväskylän yliopiston Konneveden tutkimusasemalla 19.-21.6.2017.

Tänä vuonna tiedeleirin teemoina ovat järvi- ja metsäympäristön sekä kasvien väriaineden tutkiminen. Leirillä tehdään biologian, kemian ja fysiikan tutkimuksia, ihmetellään ympäristöä ja ratkotaan luonnontieteellisiä pulmia tutkimusasemalla ja sen lähimaastossa. Tavoitteena on antaa osallistujille laaja-alainen tieteellisen ihmettelyn kokemus ja innostaa luonnontieteellisten tutkimusten tekemiseen. Tärkeimmät leirillä tarvittavat asiat ovat avoin tutkijan mieli ja innostus! Leiri sisältää myös uimista, saunomista, pelejä, tietokilpailuja sekä legendaariset leiriolympialaiset.

Tiedeleiri kestää maanantaista keskiviikkoon. Tiedeleirillä yövytään Konneveden tutkimusaseman soluasunnoissa 2-3 hengen huoneissa ja ruokaillaan tutkimusaseman ruokalassa. Kurssille järjestetään maksuton kuljetus Jyväskylästä, leiriläiset voivat tulla myös suoraan omatoimisesti Konneveden tutkimusasemalle.

Tiedeleirille otetaan 24 osallistujaa. Leirin osallistujille lähetetään kesäkuun alussa lisätietoa leiristä, tällöin myös leiriläisten vanhemmilta pyydetään kirjallinen lupa leirille osallistumiseen. Mikäli leirille on halukkaita enemmän kuin pystymme ottamaan, ovat ensikertalaiset etusijalla.

Tiedeleiri on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen tiedeleirille 2.6. mennessä:

www.jyu.fi/luma/luma-toimintaa/ilmoittautuminen-tiedeleirille

 

Lisätietoja:
Anniina Koliseva                Lassi Pyykkö
anniina.koliseva@jyu.fi    lassi.s.pyykko@jyu.fi

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
19.6.2017 klo 12:00
Loppuu:
21.6.2017 klo 14:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.jyu.fi/kemia/luma-toiminta/tiedeleiri/nuorten-tiedeleiri

Tapahtumapaikka

Konneveden tutkimusasema
Sirkkamäentie 220
Konnevesi, 44300 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://www.jyu.fi/bioenv/konnevesi