Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yritysyhteistyö opetuksen ja opinto-ohjauksen tukena -verkkotäydennyskoulutus

1.2.2023 klo 08:0031.12.2023 klo 17:00

Vapaa pääsy
Kuvassa lapsiryhmä asettuneena EV3-legorobottien ja niiden toimintaan opastavan aikuisen ympärille.

Millaiset mahdollisuudet oppimisyhteisösi kunnassa on toteuttaa yritysyhteistyötä? Täydennyskoulutuksen kurssilla Yritysyhteistyö opetuksen ja opinto-ohjauksen tukena (2 op) reflektoidaan oman opetuksen työelämärelevanssia ja saadaan tukea sen lisäämiseksi eri keinoin – opetitpa pääkaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa! Työelämärelevanssi antaa merkitystä oppimiselle, kun sen hyödyllisyys yhteiskunnassa toimimisen ja työelämässä tarvittavan osaamisen kannalta konkretisoituu.

Yritysyhteistyöhön johdatteleva kurssi on osa LUMAn lumoa -koulutuskokonaisuutta. Kurssi sopii kaikkien asteiden opettajille, opinto-ohjaajille sekä näiksi opiskeleville. Kurssi toimii jatkokurssina LUMAn lumoa -koulutuksen aloituskurssille Eheyttävä ja laaja-alainen opetus monialaisissa oppimisympäristöissä. Koulutussarjan vapaavalinnaisesta osiosta voi valita erilaisista oppimisympäristöistä kertovia kursseja tämän lisäksi kolme muuta. Lisäksi kurssien teemoista järjestetään vapaaehtoisia ja kaikille avoimia lähikoulutustilaisuuksia!

Tule sinäkin kurssille innostumaan ja avartamaan oppijoille, mihin matematiikkaa ja luonnontieteitä tarvitaan yhteiskunnassa! Kurssilla pääset kertomaan omista kokemuksistasi sekä saamaan uusia näkökulmia aiheesta asiantuntijoilta ja muilta opettajilta. Kurssin voi kuitenkin suorittaa, vaikka ei olisi osallistunut aloituskurssille. Koulutus tarjoaa matemaattisten aineiden ja opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tutkimusperusteinen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi. Verkkokurssille osallistunut

  • on tutustunut päiväkodin tai koulun sekä yrityksen välisiin yhteistyömahdollisuuksiin ja erilaisiin yhteistyötapoihin
  • ymmärtää yhteistyön merkityksiä työelämärelevanssin näkökulmasta: miten opiskeltavat asiat näyttäytyvät työelämässä ja linkittyvät työtehtäviin?
  • on saanut eväitä ja merkityksiä LUMA-osaamiselle, joita välittää eteenpäin oppijoille
  • on eheytynyt yritysvierailun toteuttamisessa.

Voit aloittaa kurssin verkko-opinnot DigiCampus-nimisellä verkko-oppimisalustalla milloin tahansa vuoden 2023 aikana ja edetä omassa tahdissa. Kurssin suorittanut saa itselleen kurssitodistuksen. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton.

Lisätiedot kurssiohjelmasta, lähikoulutuksista ja kurssille kirjautumisesta: luma.fi/opettajille/luman-lumoa/

Kurssisivu Digicampuksessa: digicampus.fi/course/view.php?id=2617

Palveluosoite: luma-keskus@helsinki.fi

Tiedot

Alkaa:
1.2.2023 klo 08:00
Loppuu:
31.12.2023 klo 17:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
luma.fi/opettajille/luman-lumoa/

Tapahtumapaikka

digicampus.fi/course/view.php?id=2617

Järjestäjä

LUMA-keskus Suomi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto