Tilaa LUMA-uutiskirjeitä

Tilaamalla LUMA-uutiskirjeen saat kuulla ensimmäisenä matematiikan, luonnontieteiden ja teknologian opetuksen ajankohtaisista uutisista, tapahtumista lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille ja kasvattajille eri asteilla. Uutiskirjeen avulla pysyt ajan tasalla verkostomme 13 LUMA-keskuksen sekä lähimpien yhteistyökumppaniemme tiedekasvatustoiminnasta. Uutiskirje julkaistaan noin kerran kahdessa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido tilaajaa mihinkään ja tilauksen voi koska tahansa peruuttaa kirjeessä oleva linkin kautta.

Voit valita kiinnostuksesi mukaan, mistä aiheista haluaisit saada uutiskirjeitä. Ajankohtaisimpaan toimintaamme keskittyvän LUMA-uutiskirjeen lisäksi toimitamme myös harvemmin ilmestyviä uutiskirjeitä liittyen verkoston tarjoamaan täydennyskoulutukseen ja kursseihin opettajille sekä projektioppimiseen keskittyvää uutiskirjettä, jossa kerromme muun muassa StarT-kilpailuun liittyvistä aiheista. Voit tilata kaikki haluamasi uutiskirjeet helposti samalla lomakkella.

Lue vanhoja uutiskirjeitä arkistosta. Uusimman uutiskirjeen löydät tästä linkistä.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita uutiskirjeen sisältöön liittyen, voit olla yhteydessä osoitteeseen luma-keskus((at))helsinki.fi

Muista myös LUMA-keskusten omat uutiskirjeet:

Päijät-Hämeen LUMA-keskuksen verkostoviesti

Päijät-Hämeen LUMA-keskus lähettää verkostolleen verkostoviestin kuukauden ensimmäisenä maanantaina elokuusta kesäkuuhun. Verkostoviestiin on koottu keskuksen tapahtumat ja tiedotuksen, ne nostot muiden toimijoiden tapahtumista tai tiedotuksista, jotka voisivat olla hyödyllisiä juuri meidän verkostoviestin tilaajille

Verkostoviestin postituslistalle liitytään verkkosivumme alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Skolresurs nyhetsbrev

Skolresurs nyhetsbrev ut­kom­mer två gånger om året och riktar sig till alla i Svenskfinland som kommer i kontakt med undervisning inom naturvetenskapliga ämnen (från småbarnspedagogiken till andra stadiet). I nyhetsbrevet hittas aktuellt inom det naturvetenskapliga undervisningsområdet, fortbildningar, evenemang och tips på prak­tis­ka övningar att plocka in i undervisningen.

JYU:n LUMA-keskusten yhteinen uutiskirje

JYU:n LUMA-keskukset eli Keski-Suomen LUMA-keskus ja Keski-Pohjanmaan LUMA-keskus lähettävät yhteisen uutiskirjeen enintään 6 kertaa vuodessa. Kirjettämme tilaavat pääosin alueittemme varhaiskasvattajat, opettajat sekä yliopistomme henkilökunta, mutta kirje on tarkoitettu kaikille paikallisesta LUMA-toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirjeemme tilaamalla saat tietoa keskustemme järjestämästä alueellisesta LUMA-toiminnasta sekä parhaimmat tärpit valtakunnallisesta LUMA-toiminnasta.

Pääset lukemaan vanhoja Keski-Suomen LUMA-keskusten uutiskirjeitä nettisivuiltamme.

Aalto-yliopisto Juniorin uutiskirje

Tilaa Juniorin uutiskirje ja pysy kartalla ajankohtaisista kuulumisista, tapahtumista ja muusta hauskasta!

Tilaa Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Tilaa Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset. 

Tampereen yliopiston Juniversityn uutiskirje

Tieto ajankohtaisista uutisista ja tapahtumista suoraan sähköpostitse kerran koulukuukaudessa.

Tilaa Lounais-Suomen LUMA-keskuksen uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan ajankohtaista tietoa järjestämistämme tiedeaktiviteeteista? Tilaa meidän uutiskirjeemme. Se sisältää tietoa esimerkiksi tulevista kerhoistamme, leireistämme sekä muista tiedetapahtumista. Sen lisäksi uutiskirjeessä on myös mukana niin ala- ja yläkoulun kuin lukion opettajillekin suunnattuja uutisia esimerkiksi tarjoamastamme opetusmateriaalista, kouluille sopivista tapahtumista sekä laitteistolainoistamme. Ja älä huoli, sähköpostisi ei tule täyttymään postistamme, vaan kirjeitä lähetetään muutaman kerran lukukaudessa tai tarpeen mukaan!