Professori Maija Aksela Euroopan komission työryhmään Suomen edustajaksi

Professori, LUMA-keskuksen johtaja Maija Aksela on nimetty Euroopan komission koulutuksen ja kulttuurin pääosaston koordinoiman matematiikkaa, luonnontieteitä ja tekniikkaa käsittelevän temaattisen työryhmän Suomen edustajaksi.

Viimeisten vuosikymmenten aikana Euroopassa on kohdattu yhä kasvava kysyntä pätevistä osaajista erityisesti matematiikan, tieteiden ja tekniikan aloilla. Muun muassa opetussuunnitelmilla, oppijoiden motivaatiolla, uusilla oppimisympäristöillä sekä opettajien roolilla on vaikutuksia matematiikan, luonnontieteiden ja teknologiakasvatuksen oppimistuloksiin. Euroopan komission alaisen temaattisen työryhmän yhtenä oleellisena tehtävänä onkin matematiikan, luonnontieteiden ja tekniikan oppimisen edistäminen Euroopassa.

Lisätiedot

* Professori Maija Aksela, puhelin (09) 191 50516 tai 050 514 1450, sähköposti maija.aksela[at]helsinki.fi
* Ylitarkastaja Johanna Koponen, Opetus- ja kulttuuriministeriö, puhelin (09) 160 77924 tai 040 540 3078, sähköposti johanna.koponen[at]minedu.fi


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail