Scientix – Parhaat eurooppalaiset opetusmateriaalit heti käyttöösi

Haluatko saada käyttöösi parhaat eurooppalaiset opetusmateraalit helposti ja ilmaiseksi? Se onnistuu vastikään uusitun Scientix-sivuston avulla.

Scientix on luonnontieteiden opetuksen portaali, jonne on vuodesta 2009 lähtien koottu yli tuhat erinomaista opetusmateriaalia. Lisäksi löydät sivustolta uusinta tietoa luonnontieteistä ja sen opetuksesta.

Opetusmateriaalien hakeminen onnistuu kätevästi aiheen, avainsanan tai oppilaiden iän perusteella. Mikäli materiaalia, jota haluaisit käyttää opetuksessasi ei löydy vielä suomenkielisenä, voit klikkaamalla lähettää käännöspyynnön Scientixille. Kääntäminen alkaa heti, kun Scientixille tulee kolme pyyntöä samasta maasta.

Scientix järjestää myös erilaisia verkottumistapahtumia luonnontieteiden opetuksen projekteille, tarjoaa ilmaisen webinaarityökalun online-kokousten järjestämiseen sekä projektikirjaston, josta löydät helposti tietoa meneillään olevista LUMA-projekteista eri maissa.

Ensi lokakuussa Scientix järjestää yhden Euroopan suurimmista luonnontieteiden opetuksen konferenseista Brysselissä. Konferenssi on opettajille maksuton. Mukana on päättäjiä, tutkijoita, projektipäälliköitä sekä tietysti suuri joukko opettajia.

Lisätietoa edellisistä ja paljosta muusta löydät siis osoitteesta www.scientix.eu. Tilaamalla Scientix uutiskirjeen ja Scientix Digestin pysyt helposti ajan tasalla uusimmista tapahtumista.

Lisätietoa Scientixistä saat LUMA-keskuksesta, joka toimii Suomen Scientix yhteistyötahona tai suoraan Suomen Scientix-lähettiläältä Jukka Rahkoselta (rahkoju(at)gmail.com).

Teksti: Jukka Rahkonen, Scientix Ambassador for Finland.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail