Mitä on tekoäly ja miten se vaikuttaa meidän kaikkien elämäämme?

Valtakunnallisten LUMA-päivien 2018 avausluennossa Tampereella 5.6. vice president Matti Aksela F-Securelta kertoi, mitä mediassa viimevuosina näkyvästi esillä ollut tekoäly itse asiassa on, ja miten se vaikuttaa meidän kaikkien elämäämme.

Tallenne englanninkielisestä avausluennosta:

Avausluennon jälkeen järjestetyssä työpajassa (Tekoälyn tulevaisuuteen valmistautuminen osana luonnontieteiden ja matematiikan opetusta) käynnistettiin kentällä työskenteleviä matematiikan ja luonnontieteiden opettajia kehittämiseen osallistava uusi tutkimuspohjainen hanke, jossa tavoitteena on löytää mielekkäitä pedagogisia ratkaisuja tekoälyn ja sen merkityksen tuomiseksi osaksi opetusta.

Lisätiedot käynnistetystä hankkeesta: professori Maija Aksela, Helsingin yliopisto, maija.aksela@helsinki.fi.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail