Scientix – Uusia resursseja LUMA-opetukseen

Haluatko saada käyttöösi parhaat eurooppalaiset LUMA-opetusmateraalit helposti ja ilmaiseksi? Se onnistuu Scientix-portaalin kautta! 4.2.2015 järjestettävässä LUMA-opettajien seminaarissa opit käyttämään Scientix-sivustoa heti opetuksessasi!

Scientix on luonnontieteiden opetuksen portaali, jonne on koottu noin 800 erinomaista opetusmateriaalia, joiden hakeminen onnistuu kätevästi aiheen, avainsanan tai oppilaiden iän perusteella. Käännöspalvelun kautta kaikki materiaalit saa myös suomenkielisenä. Kääntäminen alkaa heti, kun samasta materiaalista on kolme käännöspyyntöä.

Scientix järjestää myös erilaisia verkottumistapahtumia luonnontieteiden opetuksen projekteille, tarjoaa ilmaisen webinaarityökalun online-kokousten järjestämiseen sekä projektikirjaston, josta löydät helposti tietoa meneillään olevista LUMA-projekteista eri maissa.

Haluatko oppia miten voit uudistaa opetustasi Scientixin avulla? Ilmoittaudu mukaan keskiviikkona 4.2. Helsingin yliopistossa Kumpulan tiedekampuksella pidettävään seminaariin “Uusia resursseja fysiikan opetukseen”, jonka yhteydessä pidettävässä Scientix-työpajassa saat omat tunnukset portaaliin ja pääset heti käyttämään Scientixiä opetuksessasi.

Seminaarissa on myös mielenkiintoinen keskustelutilaisuus lukion fysiikan opetussuunnitelmauudistuksesta. Lukion fysiikan kurssimäärää ollaan pienentämässä: miten sisällöt pitäisi sopeuttaa uuteen opetussuunnitelmaan?

Lisäksi pääset tutustumaan Helsingin yliopiston LUMA-keskuksen ja fysiikan laitoksen F2k-laboratorioon. Tule kokeilemaan, minkälaisilla välineillä ja menetelmillä lukion modernin fysiikan sisältöjä voi lähestyä kokeellisesti!

Seminaariohjelma ja ilmoittautuminen.

LUMA-keskus Suomi on Scientix 2 -hankkeen (2013-2015) kansallinen yhteystaho Suomessa.

Katso tuore Scientix-esittelyvideo:

Teksti: Jukka Rahkonen, Scientix Ambassador for Finland.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail