Matikkapelikilpailu 3.–6.-luokkalaisille on käynnistynyt

TUT Game Lab pelitutkimusryhmä on yhdessä CICERO Learning -verkoston kanssa käynnistänyt murto- ja desimaalilukuihin keskittyvän matikkapelikisan 3.–6.-luokkalaisille oppilaille. Kukin kisaan osallistuva koululuokka muodostaa pelitiimin, joka kamppailee kisan voitosta muita tiimejä vastaan. Lisäksi kunnat kilpailevat toisiaan vastaan.

Kisa on auki ja päättyy jo 31.3.2017. Kisan aikana oppilaat voivat pelata pelikentän niin monta kertaa kuin he haluavat. Pelata voi sekä koulussa että kotona. Peli on pelattavissa tietokoneen selaimella.

Kilpailu liittyy Suomen Akatemian rahoittamaan kärkihankkeeseen, jonka tavoitteena on tutkia ja levittää digitaalisia matematiikan oppimispelejä.

Lisätietoja kilpailusta, kilpailuun osallistumisesta ja matikkapeleistä »

Katso maistiainen kilpailun tutorial-kentästä »


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail