Maksuttomat matematiikan, ympäristöopin ja luonnontieteiden täydennyskoulutukset esi- ja perusopetuksen opettajille käynnistyvät eri puolilla maata ja verkossa

LUMA-keskus Suomen toteuttaman ja OKM:n rahoittaman LUMA SUOMI -kehittämisohjelman opettajille suunnatut maksuttomat koulutukset käynnistyvät alkusyksystä.

Koulutuksissa tutustutaan kehittämisohjelmassa tutkimuspohjaisesti kehitettyjen matematiikan, ympäristöopin ja/tai luonnontieteiden pedagogisten innovaatioiden ja materiaalien mielekkääseen käyttöön esi- ja perusopetuksessa.

  • Matematiikan osalta koulutukset kattavat mm. peruslaskutaitoja, matemaattista ajattelua, toiminnallisuutta, GeoGebraa, projektiopiskelua sekä ohjelmointia eri tavoin ja eri alustoilla.
  • Ympäristöopin ja luonnontieteiden osalta koulutustarjonta sisältää mm. eheyttävää opetusta, kysymysten esittämisen ja argumentoinnin merkitystä, tutkimisen taitoja, mobiilien laitteiden hyödyntämistä sekä työelämän näkökulmien ja teknologisen suunnitteluprosessin huomioimista opetuksessa.
  • Lisäksi tarjonnassa on koulutuksia, joissa tuodaan pelillisyyttä opetukseen sekä avataan nykypäivänä keskeisiä tietoturva-asioita.

Koulutustarjontaa on myös ruotsiksi. Koulutuksia järjestetään eri puolilla Suomea sekä verkossa.

Koulutustarjonta yksityiskohtineen »

Kuva: Helsingin yliopisto.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail