Suomen edustajat SonS-festivaaleille valitaan osana kansainvälistä StarT-kilpailua

Opettaja, jaa hyvä opetuskäytänteesi kollegoille ympäri maailmaa osallistumalla kansainväliseen StarT-kilpailuun. Osallistumalla StarTiin olet samalla ehdokkaana Suomen edustajaksi Portugalissa pidettäville Science on Stage 2019 -festivaaleille.

Science on Stage 2019 festivaalit

Missä? Portugal, CascaisScience on Stage -festivaalit järjestetään joka toinen vuosi. Se on opettajille suunnattu tapahtuma, jossa jaetaan ideoita ja opitaan uutta.

  • Milloin? 31.10.–3.11.2019
  • Mitä? Työpajoja, luentoja, projektien esittelyjä, posteriesityksiä, opetusideoita, demonstraatioita, illanviettoja ja paljon muuta!

Lue lisää Science on Stage 2019 -festivaalista.

Mikä on Science on Stage?

Eurooppalainen eri luokka-asteiden STEM aineiden opetusta yhdistävä verkosto. Verkoston kautta tapahtuu opetusideoiden jakoa ja vaihtoa sekä yhteistyötä eri maiden opettajien kesken.

Lue lisää Science on Stage -ohjelmasta.

Tutustu myös Suomen Science on Stage -verkkosivustoon.

StarT – Yhteisöjen hyvät käytänteet

Opettaja voit osallistua StarTiin yksin tai yhdessä kollegoidesi kanssa kuvailemalla hyvän käytänteen.

Hyvän käytänteen tulee linkittyä jollakin tapaa luonnontieteiden, matematiikan ja/tai teknologian opetukseen. Se on sinun hyväksi kokema toimintatapa tai malli monialaisten, tutkimuksellisten ja ilmölähtöisten oppimiskokonaisuuksien tai teemaopintojen toteuttamiseen. Se voi esimerkiksi liittyä StarT-projektien toteuttamiseen.

Lue lisää StarTiin osallistumisesta hyvällä käytänteellä.


Teksti: Outi Haatainen. Kuva: Irma Hannula.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail