Tervetuloa mukaan valon teemaviikolle 10.–12.5.

Luvassa on paljon ohjelmaa kaikille ikäryhmille varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle!

Fotoniikan lippulaiva PREIN ja LUMA-keskus Suomi -verkoston toimijat Tampereen yliopiston Juniversity, Aalto-yliopisto Junior ja Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskus yhdessä järjestävät lapsille ja nuorille suunnattua ohjelmaa valon teemaviikolla 10.–12.5. Viikko juhlistaa kansainvälistä valon päivää, jota vietetään vuosittain 16.5., tarjoamalla lapsille ja nuorille valoon ja valon tutkimukseen liittyviä tiedetyöpajoja ja ohjelmaa.

Osallistukaa ryhmänne kanssa ohjattuun virtuaalityöpajaan, tulkaa kuulolle tutkijapuheenvuorojen merkeissä tai innostukaa itse tehden monipuolisten materiaalien parissa. Ohjelma on osa kansainvälisen valon päivän ohjelmaa sekä Tutkitun tiedon teemavuotta.

Lue lisää, ilmoittaudu mukaan ja otan käyttöön monipuoliset materiaalit teemaan liittyen Lippulaivahanke PREINin verkkosivuilla.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail