Osallistu ja vaikuta StarT-ohjelmaan

StarT-ohjelmaa järjestetään tulevaisuudessa kansallisella tasolla virtuaalisesti. Tavoitteenamme on rakentaa yhteisö, joka tukee opettajia ja kasvattajia toteuttamaan eheyttävää ja monialaista projektioppimista kaikilla koulutusasteilla.

Kehitämme StarT-ohjelmaa juuri nyt, ja pyydämme sinua vastaamaan lyhyeen kyselyyn. Kyselyn avulla saamme arvokasta tietoa siitä, millaista toimintaa ja tukea kasvattajat ja opettajat tahtovat ja tarvitsevat. Vastaamalla kyselyyn vaikutat suoraan siihen, millaista toimintaa kehitämme!

Hyötyisitkö kenties parhaiten avustamme yhteistyötahojen, kuten yritysten, etsimisessä vai toivoisitko esimerkiksi virtuaalisia materiaaleja opetuksen tai kerhotoiminnan tueksi?

Vastaaminen vie vain 5-10 minuuttia. Pääset vastaamaan kyselyyn alta löytyvän painikkeen kautta. Kyselyn vastausaika päättyy 5.12.2021.

StarT-ohjelmaan pääset tutustumaan tarkemmin sen verkkosivuilla.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail