LUMA-päivillä 2022 esillä monialainen kattaus tiedettä, taidetta, teknologiaa ja taloutta

LUMA-päivät järjestetään tänä vuonna Aalto-yliopistossa teemalla Tulevaisuuden tekijät -tiedettä, taidetta, teknologiaa ja taloutta. Tapahtuma on suunnattu kaikille LUMA-aineista kiinnostuneille opettajille varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle, opettajaopiskelijoille sekä opettajankouluttajille ja tutkijoille.

Tervetuloa 13.-14.6.2022 mukaan kuulemaan kiinnostavia keynote-puheenvuoroja, tapaamaan muita opettajia sekä poimimaan vinkkejä opetukseesi työpajoistamme. Ensimmäisen päivän huipentavat kauden parhaita oppilaiden projektitöitä sekä opettajien käytänteitä esittelevä StarT-gaala sekä Espoon kaupungin vastaanotto ja tutustuminen Otaniemen lukion tiloihin.

Voit osallistua LUMA-päivien aikana yhteensä kolmeen eri toiminnalliseen työpajasessioon. Tämän vuoden monipuolinen ohjelma tarjoaa takuulla jokaiselle jotain, olit sitten kiinnostunut kuvataiteen ja tieteen yhdistämisestä, laaja-alaisesta matematiikan opetuksesta, teknologian hyödyntämisestä tai jostain aivan muusta.

Emma Frans.
Tiistain keynote-puhuja Emma Frans

Osallistujat pääsevät tutustumaan tuoreimpaan Aalto-yliopistossa tehtävään tutkimukseen. Ohjelmaan sisältyvät vierailukäyntejä, joiden aikana osallistujat pääsevät tutustumaan kvanttitietokoneen toimintaan, kemian tekniikkaa, taiteita ja suunnittelua yhdistävään CHEMARTS-projektiin sekä Aalto Design Factory -oppimiskeskukseen.

Meillä on myös kaikkien aikojen kattavin ohjelma ruotsinkielisille osallistujille. Tiistain keynote-puheenvuoron tapahtumassa pitää Emma Frans aiheenaan Hur vaccinerar vi oss mot infodemin (Miten voimme rokottautua infodemiaa vastaan)? Ruotsalainen Frans on lääketieteen tutkija, kirjailija sekä tunnettu tiedeviestijä. Suosituilla somekanavillaan Frans edistää kriittistä ajattelua ja tieteellistä lähestymistapaa humoristisella ja opettavaisella otteella.

Mitä: LUMA-päivät 2022
Missä: Aalto-yliopisto, Espoo
Milloin: 13.-14.6.2022
Kenelle: Kaikille LUMA-aineiden opettajille, opettajaksi opiskeleville ja opettajankouluttajille

Osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittautuminen kannattaa, jotta varmistat pääsysi haluamiisi työpajoihin. Lue lisää ja ilmoittaudu nyt!


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail