Tässä ovat vuoden 2012 LUMA-koulut ja LinssiLUMA-kilpailun voittaja

Vuoden 2012 LUMA-koulu ja LinssiLUMA -kilpailujen voittajat on valittu. Kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille ja lämpimät onnittelut voittajille!

Vuoden LUMA-koulu -kilpailussa oli kolme sarjaa. Kilpailuun osallistuneiden tuli raportoida koulunsa LUMA-toiminnasta vuonna 2012 ja raporteissa tuli näkyä kansallisen LUMA-strategian mukaisia vuoden teemoja: toiminnallinen matematiikka, uudet materiaalit ja teknologia opetuksessa, LUMA-aineet, teknologia ja liikunta opetuksessa tai YK:n kansainvälinen kestävän energian vuosi.

Neljäntenä kilpailusarjana oli LinssiLUMA. Kilpailuehdotusten tuli olla enintään 10 minuutin mittaisia videointeja koulun LUMA-viikolla LUMA-strategian vuositeemojen hengessä toteutetuista aktiviteeteista, demonstraatioista tai esityksistä.

Voittajien valinnassa huomioitiin vuoden teemojen lisäksi koulun LUMA-toiminnan pitkäjänteisyys ja vaikuttavuus koulun ulkopuolellakin sekä uudet kilpailuihin osallistujat.

Vuoden 2012 LUMA-koulu -kilpailun voittajat ovat:

  • Varhaiskasvatus ja alakoulu -sarja: Halkokarin koulu, Kokkola
  • Yläkoulu-sarja: Havukosken koulu, Vantaa
  • Lukio ja ammatillinen koulutus -sarja: Lappeenrannan lyseon lukio

Kunkin sarjan voittaja saa 500 euron palkinnon, jotka tarjoavat Energiateollisuus ry, Kemianteollisuus ry ja Teknologiateollisuus ry.

LinssiLUMA 2012 -kilpailun voitti vantaalainen Peltolan koulu, joka palkitaan kameralla.

Kaikki voittajat palkitaan palkinnoin ja kunniakirjoin kesäkuussa ISSE-symposiumissa. Voittajat esitellään myös tiedotusvälineille lehdistötiedotteen kautta.

Vuoden LUMA-koulu ja LinssiLUMA -kilpailut järjesti Valtakunnallinen LUMA-keskus.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail