Vuoden 2013 LUMA-koulut on valittu

LUMA-keskus Suomen raati on valinnut vuoden 2013 LUMA-koulu -kilpailun voittajat. Kiitos kaikille osallistuneille!

Vuoden 2013 LUMA-koulu -kilpailun voittajat ovat:

  • Varhaiskasvatus tai alakoulu -sarja: Päiväkoti Metsäpolku, Taipalsaari.
  • Yläkoulu -sarja: Viikin normaalikoulu, Helsinki.
  • Lukio- tai ammatillinen koulutus -sarja: Kokkolan ammattiopisto, Kokkola.

Voittajien raporteista välittyi hienosti ilo ja innostus monipuoliseen ja pitkäjänteiseen LUMA-toimintaan. Yksittäisten LUMA-aiheisten tapahtumien lisäksi raati kiinnitti huomiota vuoden 2013 kilpailun teemojen (globaalit ympäristöhaasteet: energian sekä puhtaan ravinnon ja veden riittävyys, suomalainen osaaminen: keksinnöt ja innovaatiot sekä niiden historia, Tilastotieteen vuosi 2013 ja toiminnallinen matematiikka) esiintuomiseen.

Sarjojen voittajat saavat kukin 500 euron palkinnon, jotka tarjoavat Kemianteollisuus ry.Teknologiateollisuus ry. ja Metsäteollisuus ry. Vuoden 2013 LUMA-koulu-kilpailun palkinnot luovutetaan voittajille NFSUN 2014 -konferenssin juhlaillallisilla 5.6.2014.

Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

LUMA-sanomissa julkaistaan kevään aikana koosteita paitsi voittajien, myös muiden kilpailuun osallistuneiden koulujen innostavasta LUMA-toiminnasta, josta voit poimia vinkkejä ja ideoita omaan työhösi.

Tästä vuodesta alkaen vuoden LUMA-koulu -kilpailu on osa vuoden LUMA-toimija -tunnustuspalkintoa. Voit ehdottaa LUMA-toiminnassa ansioitunutta koulua palkinnon saajaksi!

Teksti: Maija Pollari.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail