Maksuttomilta verkkokursseilta tukea jatkuvaan oppimiseen

LUMA-keskus Suomi -verkosto tarjoaa lukuisia maksuttomia verkkokursseja kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle jatkuvan oppimisen tueksi. Verkkokursseille voi osallistua vaikka omalta kotisohvalta.

Vuoden 2019 loppuun saakka ovat tarjolla sekä LUMA SUOMI -ohjelman verkkokurssit että
LUMATIKKA-ohjelman verkkokurssit. (Molemmissa ohjelmissa on tarjolla myös lähikoulutusta eri puolilla Suomea.)

Osana StarT-toimintaa on tarjolla verkkokoulutusta arjen ilmiöistä ja monialaisista projekteista LUMA-aineiden opetuksessa. Lisäksi tarjolla on kansainväliset verkkokurssit Introduction to project based learning through StarT sekä Project based learning and the theory behind it – create your own project! (Viimeksi mainitulla on poikkeuksellisesti rekiströitymismaksu.)

Kansainvälisellä, eri koulutusasteiden ja oppiaineiden opettajille avoimella verkkokurssilla Teachers’ Climate Change Forum (TCCF) 2019 perehdytään käsittelemään ilmastonmuutosta monipuolisesti ja mielekkäästi opetuksessa.

Matematiikan opettajien osaamisen päivittämiseksi on tarjolla Matematiikkaa kaikkialla. Kemian opetukseen on kehitetty uusia verkkokursseja, kuten Molekyylimallinnus kemian opetuksessa, Kemian mallintaminen ja visualisointi sekä Kestävä kemia.

Kaikille avoin tiede- ja teknologiakasvatusaktiviteettien ohjauksen verkkokurssi antaa valmiudet monipuolisten tiede- ja teknologiakasvatusaktiviteettien ohjaamiseen sekä lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.

Tutustu tarjontaamme jatkuvan oppimisen tueksi tarkemmin »

Tutustu tutkimusjulkaisuihin LUMA-keskus Suomen massiivisista, kaikille avoimista verkkokursseista (MOOCeista).

Kuva: Alan Levine (Public Domain / Flickr.com)


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail