Uusi tiede- ja teknologiakasvatusaktiviteettien ohjauksen verkkokurssi kaikille aiheesta kiinnostuneille

Tervetuloa kehittämään ohjaajan- ja opettajantaitoja Tiede- ja teknologiakasvatusaktiviteettien ohjauksen verkkokurssille!

Kaikille avoin LUMA-keskus Suomen järjestämä tiede- ja teknologiakasvatusaktiviteettien ohjauksen MOOC-verkkokurssi (2 op) antaa valmiudet monipuolisten aktiviteettien ohjaamiseen sekä lasten ja nuorten kanssa toimimiseen.

Kurssia suositellaan yliopisto- ja toisen asteen opiskelijoiden lisäksi jo työelämässä oleville opettajille, kerho-ohjaajille, huoltajille tai isovanhemmille, eri organisaatioiden asiantuntijoille sekä kaikille muille aiheesta kiinnostuneille

Kurssi koostuu yhteisestä lasten ja nuorten kanssa toimimista käsittelevästä osiosta sekä valinnaisista moduuleista, joista voit valita itseäsi eniten kiinnostavat. Eri moduuleita ovat esimerkiksi tiede- ja teknologiakerhon tai -leirin ohjaaminen eri ikäryhmille, StarT– tai LUMA-lähettiläänä toimiminen ja opetusryhmien vierailujen ohjaaminen tiede- ja teknologialuokissa.

Kaikki kurssin suorittaneet saavat kurssin lopuksi diplomin.

Verkkokurssi »

Miten rekisteröidyn kurssialustalle ja kirjaudun kurssille?


Lisätietoja antaa tarvittaessa Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus, tiedekasvatus@helsinki.fi. Kurssin johtajana toimii prof. Maija Aksela.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail