LUMA-aineiden opettajien koulutukseen tarvitaan lisää monipuolista verkosto- ja työelämäyhteistyötä

Helsingissä eilen pidetyssä Erasmus+-hankkeen Learning from Innovation and Networking in STEM – science, technology, engineering and mathematics (LINKS) kansainvälisessä loppuseminaarissa peräänkuulutettiin lisää mm. monipuolista verkosto- ja työelämäyhteistyötä osaksi LUMA-aineita opettavien opettajien perus- ja täydennyskoulutuksen jatkumoa.

Tutustu tarkemmin LINKS-hankkeen tuotoksiin, mukaanlukien suosituksiin LUMA-aineiden opettajien jatkuvan oppimisen tukemisen kehittämiseksi »

Suomea tässä pian päättyvässä kolmivuotisessa hankkeessa edusti LUMA-keskus Suomi / Helsingin yliopiston tiedekasvatuskeskus ja Itä-Suomen yliopiston LUMA-keskus.


’Työelämä ja tutkimus tutuksi’ on teemana huomenna avautuvilla Valtakunnallisilla LUMA-päivillä Jyväskylässä 5.-7.6.2019.

LUMA-keskus Suomen kaikille avoimen verkkokurssin LUMA-aineiden opetusta lähiyrityksissä tavoitteena on tarjota tukea ja ideoita sopivien lähiyritysten löytämiseen ja hyödyntämiseen oppimisympäristöinä. Lisäksi kurssilla annetaan vinkkejä hyvän vierailun suunnitteluun ja toteutukseen sekä oppimateriaalin laatimiseen.

Kuva: Lauri Vihma.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail