Kansainvälinen toiminta vahvistuu: uusi yhteistyösopimus allekirjoitettu

Perjantaina 15.2. allekirjoitettiin yhteistyösopimus (Memorandum of Understanding, MOU) Tbilisissä, Georgiassa Ilia State -yliopiston kanssa. Yhteistyö koskee LUMA-toimintaan liittyvää opettajankoulutusta ja tutkimusta. Se on viisivuotinen.

”Kansainvälisessä yhteistyössä opimme toisiltamme. Yhteistyösopimus on tärkeä avaus kehittää tutkimusperustaisesti uutta opettajankoulutukseen ja kouluopetukseen. Yhdessä olemme enemmän!”, sanoo johtaja, prof. Maija Aksela, LUMA-keskus Suomi, Helsingin yliopisto.

 Yhteistyösopimus allekirjoitettiin Erasmus+ -ohjelman, PRESS -hankkeen lopuksi.

Kansainvälinen toimintamallikuvaus löytyy e-kirjoistamme: suomeksi sekä englanniksi.

Maija Aksela ja Outi Haatainen Ilia State -ylpistolla Georgiassa.
Prof. Maija Aksela ja tutkijatohtori Outi Haatainen kouluttamassa Georgiassa opettajankouluttajia ja opettajia kestävyyteen liittyen.