Ilmoittautuminen kevään LUMATIKKA-kursseille on käynnissä

  

Opettaja, tervetuloa maksuttomaan LUMATIKKA-täydennyskoulutukseen kehittämään matematiikan opetusta yhdessä kollegoiden ja kouluttajien kanssa! Verkkokoulutuksessa mietimme käytännönläheisesti esimerkiksi, miten tukea oppijoiden matikkainnostusta sekä mikä merkitys toiminnallisella ja tutkivalla matematiikan opetuksella on.  

Lumatikasta sanottua: “Suuri KIITOS mahtavasta koulutuksesta. Koen, että koulutus on antanut paljon konkreettisia välineitä ja myös teoriatietoa, jota olen kaivannut lisää opetuksen tueksi.”  

Koulutus on suunnattu opettajille varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Kursseja on tarjolla sekä suomeksi että ruotsiksi. Kurssien aikana saa tukea verkon välityksellä kouluttajilta ja samoja asioita pohtivilta kollegoilta ympäri Suomen.  

Kevään verkko-opinnot ovat käynnissä 31.1.–8.5.2022. Tällä aikavälillä kursseilla on suositeltavaa edetä yhteisessä, mutta joustavassa aikataulussa. Kurssialueisiin pääsee tutustumaan viikkoa ennen opintojen alkua.

Mikäli sinua vielä mietityttää osallistuminen, tule kuuntelemaan kevään aloitustilaisuutta ZOOMssa ti 25.1. klo 15-16!   

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu kevään kursseille viimeistään 23.1.  

Lisätietoja: lumatikka.luma.fi | info@lumatikka.luma.fi  

LUMATIKKA on Luma-keskus Suomi -verkoston järjestämä hanke, jota Opetushallitus rahoittaa.  


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail