LUMATIKKA-koulutuksen viimeinen toteutuskerta on alkanut – näin pääset mukaan!

Viimeinen mahdollisuus suorittaa LUMATIKKA-kursseja asiantuntevan ohjauksen ja vertaisosallistujien kanssa on parhaillaan käynnissä! Suosittu koulutushanke päättyy tämän syyslukukauden jälkeen.

Syksy 2022 on viimeinen kerta, kun LUMATIKKA-kursseja toteutetaan ohjatusti. Syksyn verkko-opinnot ovat alkaneet 22.8. ja päättyvät 13.11.2022. Tällä aikavälillä kursseilla on suositeltavaa edetä yhteisessä, mutta joustavassa aikataulussa, jolloin saat tukea niin kurssin kouluttajilta kuin vertaiskollegoilta. Kurssit toteutetaan kuitenkin ilman tiettyyn aikaan sidottuja läsnäolovaatimuksia, jotta osallistuminen työn ohessa ja kauden jo alettua on vaivatonta. Kurssin päättymisen jälkeen 14.-27.11. kouluttajat vielä arvioivat kurssisuorituksia ja pyytävät palautuksiin tarvittaessa täydennyksiä. Kursseille pääsee mukaan itserekisteröinnin kautta. Ajankohtaiset kurssit ja ohjeet kurssialueille liittymiseen ovat sivulla Aikataulu ja ilmoittautuminen.


Aiotpa suorittaa koko koulutusohjelman (15 op), yksittäisen kurssin (1 – 6 op) tai vain ladata jonkun matematiikan opetusmateriaalin käyttöösi, LUMATIKKA on sinua varten!

Osallistujan palaute: “Suuri KIITOS mahtavasta koulutuksesta. Koen, että koulutus on antanut paljon konkreettisia välineitä ja myös teoriatietoa, jota olen kaivannut lisää opetuksen tueksi.”

Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse: info@lumatikka.luma.fi.


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail