Olemme mukana EDUCA-messuilla

Tervetuloa tapaamaan meitä EDUCA-messuille 27.1.-28.1. osastollemme 6d18. Osastolla verkostomme toimintaa esittelevät asiantuntijat eri LUMA-keskuksista.

Ständillämme pääset kuulemaan, miten kokeellista työskentelyä voi hyödyntää matematiikan, luonnontieteiden, teknologian ja ympäristöopin opetuksessa. Takaamme että budjetti tai sijainti eivät muodostu ongelmaksi: pääset tutustumaan paitsi LUMA-keskuksista lainattaviin välineisiin myös sellaiseen kokeellisuuteen, jota on mahdollista toteuttaa helposti kaupasta löytyvin välinein.

EDUCA-messuilla sinun on myös mahdollista tutustua tiede- ja teknologialuokkimme. LUMA-tiedeluokissa vierailemalla oppilaat pääsevät tutustumaan korkeakouluihin toiminnallisen työskentelyn avulla. Verkostoomme kuuluu tällä hetkellä 16 eri tiedeluokkaa eri paikkakunnilla Helsingistä Rovaniemelle. Vierailut ovat kouluryhmille pääosin maksuttomia ja monet keskuksistamme tarjoavat mahdollisuutta tutustua toimintaan myös virtuaalisesti.

Kiinnostaisiko sinua LUMA-aineiden opettajille räätälöity täydennyskoulutus? Kerromme osastollamme myös tulevista koulutustapahtumista, kuten Ulos-Ut-Out sekä Science on Stage -festivaalit 2024, sekä tietysti myös maksuttomista verkkokoulutuksistamme.

Nähdään EDUCA-messuilla!


Jaa:Facebooktwitterpinterestlinkedinmail