Ilmoittaudu 12.2. alkavaan LUMATIKKA+ -täydennyskoulutukseen

Suosittu LUMATIKKA-täydennyskoulutus tekee paluun helmikuussa 2024 uudistetun LUMATIKKA+ -ohjelman muodossa! LUMATIKKA+ antaa opettajalle valmiuksia matematiikan opetuksen kehittämiseen erityisesti monipuolisen arvioinnin sekä eri ikäisten ja tasoisten oppijoiden tukemisen näkökulmista. Tule kuulolle myös infotilaisuuteen 7.2. klo 15.

Olitpa varhaiskasvatuksen tai esiopetuksen opettaja, luokanopettaja, erityisopettaja tai matematiikan aineenopettaja – lämpimästi tervetuloa LUMATIKKA+ -täydennyskoulutukseen, joka tarjoaa verkkokursseja matematiikan opetuksen ja oppimisen tueksi. Ohjelman keskiössä ovat paitsi matematiikan laaja-alaisen perusosaamisen kehittäminen niin myös erityispedagogiikka ja monipuolinen arviointi. Koulutuksen materiaaleihin voivat muutkin tutustua, mutta kokonaiseen kurssisuoritukseen tarvitset oman opetusryhmän.

Kevään 2024 LUMATIKKA+ -kurssit alkavat ma 12.2., ja kurssialueille pääse jo ilmoittautumaan osallistujaksi. Kun kirjaudut kurssialueelle nyt, saat muistutusviestin kurssin alkamisesta, jolloin opintosi lähtevät saumattomasti käyntiin. Kurssien lukukausi keväällä on 12.2.– 9.6.2024. Tuona aikana verkko-opinnot ovat käynnissä ohjatusti ja tehtävien palautusalueet ovat avoinna. Kurssit eivät pidä sisällään mitään kellonaikoihin sidottua läsnäoloa.

Ohjelma rakentuu yhteensä seitsemästä verkkokurssista, joista voit suorittaa omiin tarpeisiisi räätälöidyn koulutuspolun valiten yhden kurssin kustakin koulutusosuudesta: 

1) kaikille opettajille yhteinen osa 
2) opetusastekohtainen osa  
3) valinnainen osa.  

Kursseja on tarjolla puolivuosittain kesään 2025 saakka. Halutessasi voit suorittaa vain yksittäisiä itseäsi kiinnostavia kursseja käymättä läpi koko ohjelmapolkua. Kurkkkaa kurssivalikoiman tarkemmat sisällöt ja aikataulut ohjelman verkkosivulta.

Taulukko, jossa on nimetty LUMATIKKA+ ohjelman kurssiosiot 1 (erityispedagogiikka), 2 (ikätasokohtaiset kurssit) & 3 (eheyttävä kurssi, ohjelmointi ja tutkiva oppiminen).
LUMATIKKA+ -ohjelman rakenne.

LUMATIKKA+ -infotilaisuus 7.2. klo 15

Tervetuloa myös ke 7.2. klo 15 järjestettävään koulutusinfoon Zoomissa! Infotilaisuuteen voit osallistua, jos olet aloittamassa koulutustamme tai jos et ole vielä aivan varma, onko koulutus sinua varten. Tilaisuudessa esitellään koulutusohjelmaa ja sen kursseja, kevään aikatauluja ja verkkoympäristössä opiskelua. Tilaisuudessa ja sen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä. Info järjestetään suomeksi, mutta kysyä voi myös ruotsiksi.

Liity tilaisuuteen laitteellasi alla olevan linkin kautta. Siirryt odotushuoneeseen ja sinut päästetään tilaisuuden alkaessa linjoille.

Aika ke 7.2.2024 klo 15.00–16.00
Linkki tilaisuuteen Zoomssa https://helsinki.zoom.us/j/66722744594?pwd=dzA5c0ZQblBXUHIxd2ZQMFFqM3lsdz09
Tilaisuuden ID ja salasana (tarvittaessa) 667 2274 4594
041041

Valokuvassa kaksi iloista ihmistä. Teksti Mikä LUMATIKKA+? Koulutusinfo Zoomissa ke 7.2.24 klo 15-16. lumatikka.luma.fi


LUMATIKKA+ on suositun LUMATIKKA-täydennyskoulutuksen päivitetty ohjelmakokonaisuus. Ohjelma on kolmiosainen ja järjestetään kolmena lukukautena vuosina 2024–2025. Tutustu ohjelaman maksuttomiin koulutuksiin osoitteessa lumatikka.luma.fi 

Ohjelman rahoittaa Opetushallitus ja järjestää LUMA-keskus Suomi.